keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Uusi askartelupöytä

Tämä on nyt se askartelupöydän tuunausprojekti, josta mainitsin jo aiemminkin. 

Vanhempieni varastosta löytyi tällainen vanha kirjoituspöytä, jossa näin heti aivan ihanan, vähän tilaa vievän, mutta tilavan askartelupöydän! Pientä ehostusta se kyllä kaipasi, joten ei muuta kuin rautakauppaan ruuveja, saranoita, ketjua ja maalia hakemaan...

 
Ja tällainen siitä syntyi! Ihana punajuuren värinen Tinen ensimmäinen askartelupöytä! Iskä sahasi pöytään tuon liikkuvan pöytäosan ja auttoi vähän suunnittelussa, mutta kyllä mä sanoisin tätä mun itse tuunaamakseni. Itse hioin, maalasin ja ruuvailin ketjut ja saranat paikoilleen :) Vähän jäi kaapin ovet vinoon, mutta niinhän niiden kuuluukin olla ;D

 
Nyt on askartelukamat hyvässä järjestyksessä valmiina odottamassa syksyn sateisia iltoja, jolloin maltan taas palata sisälle askartelupöydän ääreen. Nyt Barcelonan reissun jälkeen kesän viettoon!

Ihanaa ja lämmintä kesää !
-Tine

Pöytäliina kukkapuulla


Ostettiin äipän kanssa viime vuonna Jyväskylän Käsityömessuilta kukkapuut, mutta kumpikaan ei ole oikein saanut mitään valmiiksi asti näillä kukkapuilla. Itse silloin alkuinnostuksessa väsäilin muuten vaan, ilman sen tarkempia suunnitelmia mihin kukkapuulla tehtyjä kukkia käyttäisin.

Tänään aikalailla vuosi noiden kukkien valmistuksesta keksin niille ihan sattumalta käyttöä ja tein niistä meidän parvekkeen pöydälle pöytäliinan!

 Kukat on tehty valkoisesta paperinauhasta ja kiinnitetty toisiinsa tuollaisilla metallirenkailla.