tiistai 21. helmikuuta 2012

3D-kortteja

Taas on pukannu kiirusta ja tämä blogin päivittäminen sekä askartelu on jääny vähän taka-alalle, mutta laitan nyt pari jo aiemmin tekemääni 3D-korttia. Molemmissa korteissa käytetyt korttipohjat olen tehnyt jo aiemminkin ja täällä blogissakin esitellyt..Viimein sain ne tehtyä myös valmiiksi korteiksi. :)


”Hyvää syntymäpäivää”-teksti ja perhonen on tehty Tiimarista ostetuilla leimasimilla. Molemmat on irrotettu taustasta 3D-tarroilla. Lisäksi laatikon pohjalta löytyi tuollainen valmiiksi kasattu 3D-nalle, jonka taustalle revin valkoista läpikuultavaa paperia. Kukat on oikeasti sinisiä, mutta tuputtelin niiden reunoja hieman Distress Inkillä (dusty concord), jotta sain niistä hieman paremmin korttiin sointuvan värisiä. Kiekurat piirsin suttupaperille testimielessä, mutta lopulta ne päätyivätkin tähän korttiin. Lopuksi vielä nappi ja sydänhelmet kukkien keskellä ja viimeistely vaalealla kimalleliimalla.



Hyvin yksinkertainen kortti, mutta halusin jättää mahdollisimman paljon näkyviin tuota korttipohjaa, jossa on embossattuja nuotteja. 3D-kukka on koottu stanssatusta 3D-arkista ja ”Hyvää syntymäpäivää” –teksti on kohottu kortista 3D-tarroilla. Tekstin reunat sävytin samalla Distress Inkin –sävyllä kuin mitä oon käyttäny korttipohjassakin. Tässä kortissa on monta korttipohjaa päällekäin, kun ei meinannu millään löytyä sopivaa paperia kehystämään korttia..:)



1 kommentti:

  1. Ihastuttavat kortit!
    Kyllä itse tehden saa tosi kivoja pohjia - ei ole toisilla samanlaisia.
    Itselläni vaan tahtoo olla tapana säästellä niitä - ei muka raatsi käyttää, vaikka käyttöä varten on ne tehnytkin.

    VastaaPoista