lauantai 19. toukokuuta 2012

Äitienpäiväkortteja


Onpa taas ehtinyt kulua pitkä aika edellisestä päivityksestä.. Keväällä kun ei enää oikein malta olla sisällä ja nyt töiden lisäksi aikaa on vieny yrttiviljelmät ja askartelupöydän tuunaaminen, josta lisäilen kuvia vähän myöhemmin :) Ihan askartelematta en kuitenkaan ole ollut, joten tässä tämän vuoden äitienpäiväkortit!

 Löysin jokin aika sitten Prismasta tuollaisia kohotarroja, jotka vahingossa lennähti mun ostoskoriin ;D. Tämä kissatarra sopi mielestäni täydellisesti mummun äitienpäiväkorttiin, joten ei muuta kuin tarraan sopivia papereita ja nauhoja etsimään. Paperi on Tiimarista ostetusta PapeRpackista ja nauha löyty Nauhataivaan ostoksista. Rusetit tein pienen haarukan avulla.

 CD-levyn krakeloin Déco matt-krakelointiaineella, jonka päälle  levitin Déco Acrylicin valkoista maalia.. Tästä kuvasta ei oikein näy, mutta cd:n pinta välkähtelee kivasti noista halkeamista.


 Tämän äitienpäiväkortin tein mummilleni. Sydänilmapallot on jokin ilmainen digileimasin, mutta en nyt muista mistä olen sen tulostanut sillä olen värittänyt tämän kuvan jo aiemmin.. Kukat on Paperinauhasta, pallopaperit tuli Simply Cards & papercraft (94)-lehden mukana ja kukkapaperi on Tiimarista.

 
Löysin sattumalta tuon runon netistä ja mulle tuli heti mummi mieleen, joten luonnollisesti se päätyi myös mummin äitienpäiväkorttiin. Tagiin en halunnut lisätä mitään koristeita vaan jätin sen ihan tuollaiseksi..

 
En suunnitellut korttia alunperin tagikortiksi, joten lisäsin tagitaskun korttiin myöhemmin... Paperit oli jo liimautunu niin kovasti kiinni, että jouduin lisäämään tagin vähän hassusti tonne koko kortin taakse, mutta ihan hyvin se pelittää noinkin :))


 
Ihastuin niin kovasti noihin pieniin kukka- ja lehtileimoihin, että halusin pitää kortin hyvin yksinkertaisena. ”Äidille”- tekstin tuputin ääriviivatarran avulla.. Yllättäen se ääriviivatarra ottikin aika lujasti kiinni ja repi vähän tuota taustapaperia :/ Lintu on Paperinauhasta ja pohja väritetty Peeled paint -Distress Inkillä.

 
Tarkempaa kuvaa kukka- ja lehtileimoista.


Hyvää äitienpäivää kaikille äideille vielä näin jälkikäteen!

2 kommenttia:

  1. Hei, mistä löysit nuo kauniit lehti- ja kukkaleimat?! Todella hurmaavat!

    Terv. Leena

    VastaaPoista
  2. Hei, olen ostanut ne muutama vuosi sitten Jyväskylän käsityömessuilta. Valitettavasti myyjää en enää muista, mutta leimasimet ovat Heydan :)

    VastaaPoista