keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Koruja



 Ensimmäiset tekemäni korvakorut ! Alotin korviksien teon taas niin innolla etten malttanu etsi niihin mitään ohjeita..No hommahan tyssäs sit jo heti korupiikin kieputukseen tuohon ympärille. Mutta muutaman yrityksen jälkeen sain siitä kuitenkin ihan siistin näköisen... (Tässä vaiheessa varmaan voisi jo käydä etsimässä jonkinlaisia ohjeita ja katsoa miten tuo korupiikin pyöritys kannattaisi tehdä oikeasti)

Idea korvakoruihin kuitenkin syntyi kun alla olevan kaulakorun valmistuksesta jäi pari helmeä yli.. Korvikset ja kaulakoru annoin sikkolle synttärilahjaks :) Sukulaiset ja perhe varmaan arvostaa, kun saa vaan jatkossa mun tekemiä kortteja ja koruja :DD


Tämäkin koru tehty ilman ohjeita.. Kaulakorussa on 3 eri pituista koruvaiheria, joihin kiinnitin suht tasaisin välin sinisiä neliskanttisia helmiä puristushelmillä. Korussa esiintyy muutama aloittelijan virhe, mutta toisaalta mie tykkään että miun tekemät korut ja kortit näyttääkin käsin tehdyiltä :)













 Tässä ihan ensimmäinen tekemäni koru! Olin niin innoissani, etten malttanu etsiä edes ohjeita koruun, joten siihen nähden olen ihan tyytyväinen tähän :) Kaulakorun "nauhana" käytin pinkkiä rautalankaa, joten siksi koru hieman aaltoilee..

Koru on valmistettu siskolleni kotiin paluu-lahjaksi. Korussa on yhtä monta helmeä kuin sisko vietti päiviä ulkomailla (2kk). Pinkit helmet vastaavat lauantai- ja sunnuntaipäiviä :)

1 kommentti:

  1. Niin ihana idea tossa pinkissä korussa että melkeen tippa tul linssiin kun lentokentällä sen sain! Kiitos sikko <3

    VastaaPoista