maanantai 28. maaliskuuta 2011

Onnittelukortteja

 Huomasin, että kaikki mun kortit täällä oikeestaan on jtn kukkakortteja ja enemmän ehkä naisille/tytöille suunnattuja plus aika kesäsiä. Joten tässä talvisempi kortti ! Ei kovin kummonen, mutta täytyypi jatkossa alkaa panostaa tekemään enemmän muitakin kuin kukkakortteja :)

 
Päätin, et teen kortista mun normeista täysin poikkeavan kortin.. Noh, lopputuloksestahan sen näkee etten ehkä onnistunut kovin hyvin tässä tavoitteessa...:) Tykkään kuitenkin, kun tuo kukkakorin sanka menee yli kortin ja näin kortin vois oikeesti ripustaa jonnekin.

Teksteinä tykkään käyttää noita valmiita toivotuksia, kun ei mun käsialalla niitä oikein kirjotellakaan.. Kunpa vaan malttaisin keskittyä niiden laittoon enemmän ja saisin joskus laitettua noita tekstejä suoraan! :)
 
 Molemmat hopeat paperipohjat Tiimarista, kukka koottu stanssatusta 3D-arkista. Noi pallerot tuossa ”ONNEA”-lapussa on tullu jonkun timulihameen mukana ilmeisesti jonkinlaisina varatimuleina.  Mutta näin ne tulee ainakin käytettyä :)

Kortin pohja Tiimarista ja ruusu koottu stanssatusta 3D-arkista. Nauhat onnistuin liimaamaan jotenkin todella perseelleen ja liiman jo hieman kuivuttua päätinkin alkaa repimään nauhoja irti.. No näin jälkeen päin idea repiä nauhat pois ja korjailla niitä tuntuu naurettavan tyhmältä ja sitä se kyllä olikin :DD Jouduin kuitenkin liimaamaan nauhat uudelleen samoihin kohtiin, ettei repeytynyt paperi näkyisi alta, eikä lopputulos tietenkään ollu yhtä siisti ku ennen mitään korjailuja :) Hienoa minä! (Rahaa kakspuolisen teipin ostoon odotellessa).
Sorruinpa taas ostoksille Puoti-Pikeen.. Tuli vähän kalliiks ratkaisu kerranki kävellä töistä kotiin, kun matkan varrella on automaatti, askarteluliike ja Tiimari. (Ja juurikin tässä järjestyksessä..:))

Noh kuitenkin, mm. tällasia hopeisia 3D-arkkeja tarttu mukaan.
Ja ostinpa lisää hileitä ja uuden sabluunan elikkäs ku saan vieraat kestittyä ja ukolta ”luvan” ni alkaa hilekuvioiden valmistus ! Tervetuloa siis hileinen torppa ja hileiden putsaaminen naamasta, vaatteista tai lyhyesti sanottuna kaikkialta :) (Tekniikka kts. Kutsukortti alla).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti