tiistai 16. huhtikuuta 2013

Nilkkakoruja ja nappikorvikset

Tein joulupukin konttiin useammankin korun, mutta otin niistä niin huonot kuvat etten ole kehdannu niitä tänne blogiin laittaa.. Edes muokkaaminen ei pelastanu niitä kuvia :/ Yksi joululahjaksi annettu nilkkakoru kuitenkin tuli Argentiinan reissulta mukanani kotisuomeen korjattavaksi, joten sain tilaisuuden kuvata sen uudelleen. Yritän saada kuvattua muutkin joululahjakorut uudelleen niin saan tännekin laitettua kuvat niistä :) Lisäksi kuvasin samalla pari korua, mitkä olen tehnyt itselleni..

 Tämän nilkkakorun tein sikkolleni joululahjaksi. Toinen noista ketjuista oli katkennut käytössä, joten koru on nyt minulla korjauksessa. Näköjään yksi kivikin on reissussa päässyt irtoamaan, joten eiköhän sekin hoidu samalla! :)

 Tämä taas koristaa omaa nilkkaani. Hyvin yksinkertainen koru, jonka juju on tuossa lukkoon kiinnitetyssä sudenkorennossa.

Kirjaimellisesti nappikorvikset :) Napin halkaisija n.10mm, joten hyvin sirot korvikset.. Paperinauhassa myytiin yksittäin noita puunappeja, joihin ompelin tumman ruskean langan ja liimasin taakse tuon "piikin". Toisesta korviksesta irtosi nappi ensimmäisen liimauskerran jälkeen aika nopeasti, joten kiinnitin sen uudestaan ihan tavallisella pikaliimalla. Liima vaan oli erittäin juoksevaa, joten sotki hieman tuota napin pintaa, mutta onneksi se ei näy kauas :)

.......

Lopuksi vielä vähän esimakua seuraavasta isommasta "tilausprojektista".. Pikkuveljen yo-juhlia olisi tarkoitus juhlia kesän alussa ja tuloksia udellessani sain vastaukseksi, että "joo no kyllä kutsukortteja varmaa jo uskaltaa tehä :D". Saan kuulemma kutsukorttien suhteen vapaat kädet, joten luottoa ainakin siskon taitoihin löytyy! Tai saattaa olla myös ettei paljoa kiinnosta ;D Äiti tosin määräsi jo värin, että se niistä vapaista käsistä...hah. Hatut kuitenkin odottaa jo valmiiksi leikattuina, enään puuttuu vain idea ja sit sarjatuotantona nippu kutsukortteja kasaan :) Kiirushan näillä ei vielä ole joten saatan postailla vielä kaikenlaista ennen näitä.. Ainakin julkaisemattomia kuvia on odottamassa omaa vuoroaan :)


1 kommentti: