perjantai 4. syyskuuta 2015

Betoniaskarteluja

Betoniaskartelu on kyllä pelottavan koukuttavaa puuhaa... Ideoita on lopputtomiin ja kaikkia on melkeinpä päästävä vielä kokeilemaan. :)

Betonisaappaat on tehty pieniin kumppareihin, joiden reunoille laitoin pienet virkatut kukat. Toisen saappaan pintaan on jäänyt vähän enemmän öljyä, siksi saappaat ovat vielä eriväriset.

Betonitonttu vai puutarhatonttu...

...On tehty sukkahousuun, jonka päälle laitoin vielä toisen sukanvarren lakiksi. Tonttu kuivui harjanvarresta roikkuen :)

Betonityynyt on tehty pieneen Minigrip-pussiin, jonka keskelle laitoin tuikun ja painon. Ajattelin, että tyynyn voisi vielä maalata jonkun kivan väriseksi. Tämä on mielestäni todella hauska idea!

Betoniaskartelua myös arjen ongelmiin. Nyt betoniraparperinlehden ansiosta sadevesi menee sinne minne kuuluukin. :)

Eikä tässä vielä suinkaan ollut kaikki viime aikaiset betoniaskartelut ;D Lisäilen niitä taas tänne kun saan kuvattua ja maalattua. 

Nyt alkaa iltaisin olla jo sen verran viileää, että askartelupuuhat täytynee siirtää pikkuhiljaa sisätiloihin. Mutta sekään ei haitanne, koska olen saanut oman askarteluhuoneen. Ei haittaa vaikka olisi muutama projekti kesken ja lattialla levällään! Se on luksusta se ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti