sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Hamahelmilumihiutaleet

Innostuin yksi päivä aivan valtavasti hamahelmiaskartelusta. Ja innostus kun iskee, kaikki on tapahduttava heti :). Eli ei muuta kuin kauppaan ostamaan hamahelmiä ja siitä seuraavat 6 tuntia istuinkin keittiön pöydän ääressä, väkertelin ja kokeilin erilaisia ideoita, kun en malttanut lopettaa. Täällä uudessa kodissa meillä on aika isot olohuoneen ikkunat (yksi seinä pelkkää ikkunaan) ja olin haaveillut askartelevani niihin jonkinlaisia lumihiutaleita. Aluksia ajattelin ihan perinteisiä silkkipaperista leikattuja, mutta tämän "hamahelmisekoamisen" myötä päädyinkin perinteisiin hamahelmilumihiutaleisiin. Tein kaikenkaikkiaan 12 erilaista hamalumihiutaletta, koska käytössäni oli vain pieni kuusikulmainen alusta, mutta määrä oli käyttööni juuri sopiva. Kuusi hiutaletta per ikkuna.

Näihin 12 hamalumihiutaleeseen meni aika tarkalleen 1500 helmen pussi. Tämä vain vinkiksi, jos innostuit ja mietit kuinka paljon hamahelmiä tarvitset :).

Vaikea oli saada hyvää kuvaa lumihiutaleista ikkunassa. Nämä lumihiutaleet roikkuvat siimalla verhotangosta, joten ne pääsee myös leijumaan.

Tein hamahelmista myös mm. lasinalusia, mutta niistä sitten joku toinen kerta lisää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti