sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Keinutuolin muodonmuutos

 Sain vanhemmiltani keinutuolin, jonka he olivat saaneet isovanhemmiltani kun synnyin. Olin etsinyt pitkään sopivaa keinutuolia kirpputoreilta ja netistä, mutta sitä juuri oikeanlaista ei vain ollut löytynyt. Tämäkään puunvärinen lakattu keinutuoli (kuvassa jo hiottu) ei värinsä puolesta miellyttänyt silmääni, mutta sain "siunaukseksen" maalata sen mieleiseksi.

 Ajattelin, että valkoinen olisi hyvä neutraali väri, jota voisin sitten piristää mm. tyynyillä. Mutta... Tykkään väreistä (myös sisutuksessa) ja jotenkin tuo valkoinen tuntui liian kalpealta ja pliisulta. Tuoli erottui liikaa muista huonekaluista, joten oli pakko lähteä uudestaan maalikauppaan. Kaksi viikkoa taisin lopulta jaksaa katsoa valkoista keinutuolia, kunnes päätin että sille on vielä jotain tehtävä.

Ja onneksi tein! Tästä tuli lempparini ja koko kodin kiintopiste :) Tuo räikeän keltaisenoranssi keinutuoli saa hymyn huulilleni aina kun vilkaisenkin sitä. Pisteitä myös avomiehen suuntaan, joka ei maalikaupassa tyrmännyt ideaa oranssista keinutuolista! Vähän jouduin vakuuttelemaan, että lopputuloksesta tulee hyvä, mutta olen kuullut jo hänenkin suustaan maalivalinnan osuneen tällä toisella yrittämällä oikeaan <3.

Aurinkoa talvipäiviisi! Jossei ulkona paista tarpeeksi aurinko, aina voi maalata aurinkoa sisälle ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti